Pravovremeno i svrsishodno djelovanje od presudne su važnoti za svakog sportaša. Kako bi našim klijentima osigurali vrhunsku uslugu u timu koji se za njih brine su po potrebi uključeni ortoped, dermatoog, fizijatar, farmakolog, nutricionist, kondicijski trener i fizioterapeut. Multidisciplinarnom pristupom i  zajedničkim djelovanjem svim našim klijetima osiguravamo brzu, točnu, znanstveno utemeljenu i u praksi primjenjivu informaciju.

Marko Sukreški

Marko Sukreški, suosnivač i voditelj tima po zanimanju je magistar kineziologije. Ima višegodišnje iskustvo rada kao sportski dijagnostičar (Sportsko dijagnostički centar Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i dijagnostički centar GNK Dinamo) te kao kondicijski trener u nogometu (NK Sesvete, GNK Dinamo, NK Lokomoitva). Osim rada u praksi radi kao predavač vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu gdje i završava disertaciju.

Tea Sukreški

Suosnivačica tvrtke, po zanimanju prvostupnica fizioterapije kao svoje uže usmjerenje odabrala je zdravlje žena. Iskustvo rada u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. Dodatno se educirala u području ginekologije i porodništva, manualnoj terapiji, te u metodama za stabilizaciju zdjelice i kralježnice.

Dino Bušljeta

Student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu sa iskustvom rada kao individualnoi trener i kao kondicijski trener u nogometu.  Područje od najvećeg interesa i zanimanja mu je sportska dijagnostika, a u timu je zadužen za provođenje dijagnostičkih postupaka i planiranje i programiranje funkcionalnog treninga.