Kvalitetan pregled i dobra dijagnoza osnovni su korak na putu ka rješenju Vašeg problema. Vrhunskom opremom, interdisciplinarnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom fokusiramo se na pronalazak uzroka vaših problema, a ne samo liječenje simptoma. Pravovremenim i točnim definiranjem uzroka imamo mogućnost odabira najboljeg rješenja za uklanjanje bolova, disfunkcija i disbalansa. Pregled je koncipiran na način da koristimo sve tehnike  koje nam mogu dati povratnu informaciju o trenutnom stanju s više aspekta, a samim tim i utvrđivanju problema. U pregledu se koristimo termografijom, tenziomiografijom, funkcionalnom dinamometrijom, specijalističkim manualnim pregledom i biomehaničkom analizom. Nakon pregleda analiziramo sve metode te dajemo preciznu preporuku rehabilitacijskog procesa.

Kome je namjenjen

Namjenjen je svima s bolnim stanjima kralježnice i zglobova akutnog i kroničnog karaktera izazvanih svakodnevnim aktivnostima ili zbog neke bolesti (bol u vratu i leđima, bol u ramenu, laktu, šaci, bol u kuku, koljenu, stopalima…), ljudima koji se rekreativno bave sportom i vrhunskim sportašima (sportske ozljede, sindromi prenaprezanja, mišićni disbalansi…)

Tijek usluge

Za pregled se potrebno naručiti najmanje dan ranije. Uvijek dođite barem 10 minuta prije zakazanog termina da se stignete pripremiti, presvući i tako dobiti najbolje od pregleda. Možda će se od vas zahtjevati da skinete dio odjeće sa sebe zbog lakšeg pristupa problematičnom segmentu.  Pregled traje otprilike sat vremena. Ukoliko se radi o profesionalnim sportašima moguć je dogovor termina van radnog vremena.

Cijena usluge

Cijena pregleda je 300 kn (bez obzira na odabir potrebne tehnike i metode pregleda)