Sport

Sportska dijagnostika

travanj 28th, 2017 by

Osim u vrhunskom sportu, dijagnostika mnogo važniju ulogu ima kod mladih sportaša i djece gdje i najmanja greška u trenažnom programu i opterećenju može imati znatne posljedice, ne samo na sportsku formu, već i na pravilan rast i razvoj organizma.

Više

Pregled

travanj 27th, 2017 by

Vrhunskom opremom, interdisciplinarnim pristupom i dugogodišnjem iskustvom fokusiramo se na pronalazak uzroka a ne simptoma vaših problema. U pregledu se koristimo termografijom, tenziomiografijom, funkcionalnom dinamometrijom, specijalističkim manualnim pregledom i biomehaničkom analizom.

Više

Kriosauna

travanj 24th, 2017 by

Kriosauna kod sportaša izazivaju brži oporavak, inhibiciju upalnih procesa, podizanje forme, mogućnost povećanog napora te ubrzavanje rehabilitacijskih programa nakon ozljede.

Više

Funkcionalna rehabilitacija

travanj 19th, 2017 by

Opis Funkcionalna rehabilitacija je proces kojim se pomaže osobi da postigne maksimum fizičke, psihičke, društvene, profesionalne i rekreativne osposobljenosti u odnosu na fiziološko…

Više

Masaža i manualna terapija

travanj 19th, 2017 by

Opis U našoj ponudi obuhvaćamo tretmane kojima se tretiraju bolovi i disbalansi mišićno-koštanog sustava. To su razne masažne tehnike mišića te manipulacije i mobilizacije zglobova. Manualnom…

Više

Termografija

travanj 19th, 2017 by

Termografija je neinvazivna, bez zračenja i lako ponovljiva metoda snimanja ljudskog tijela. Termografija se koristi u ortopediji, fizioterapiji, dermatologiji, reumatologiji, onkologiji i sportu u cilju otkrivanja uzroka bolnih stanja.

Više

Tenziomigrafija (TMG)

travanj 19th, 2017 by

Analizom TMG-a dobivamo informacije o funkcionalnim karakteristikama mišića, inhibiciji mišića, tonusu i spastičnost mišića, lokalnom zamoru mišića i o sastavu mišića (brze i spore mišićne stanice).

Više

sva prava pridržana ©2018 Infinitumprogresum

Web dizajn i development: Deseasy